fra kr. 1209

Brug for en afslappende weekend eller måske en romantisk kærestetur? Denne rejse til Paris er i så fald det perfekte valg.

Jeg har sammensat en rejse til dig, så du kan nyde en storbyferie i kærlighedens by og fordybe dig i kunsten, kulturen og ikke mindst maden og vinen. Smukke Paris står klar med et par gode dage med mange oplevelser.

Storbyferie i Paris

Jeg har fundet flybilletter på Momondo.dk. Det er med afrejse den 14. november fra København. Det er muligt at ændre både lufthavn og dato. Vær dog opmærksom på, at prisen også kan ændre sig.

Det 4-stjernede hotel, Timhotel Blanche Fontaine, ligger i hjertet af byen. Opholdet er inklusiv morgenmad, så I er klar fra morgenstunden af til sightseeing i den franske hovedstad. Det scorer 4 ud af 5 på TripAdvisor, og der er rosende kommentar fra tidligere gæster: ‘Fantastisk hotel, ‘et godt ophold’ og ‘perfekt hotel til Paris.

Mangler I inspiration til Paris, så kunne I fx. besøge kirken Sacré-Coeur, som ligger på det højeste punkt i Montmartre. Herfra kan I nyde en smuk panoramaudsigt over hele Paris, og området byder desuden på et stort udvalg af hyggelige restauranter og små butikker, som sælger kunstværker og souvenirs. Hvis I er til kunst, tag da på en af byens mange museer. Udforsk for eksempel det enorme kunstmuseum Louvre, som er kendt for sine glaspyramider og selvfølgelig for at huse Leonardo da Vincis Mona Lisa. Hvis I får lyst til at se nogle af hovedstadens mere utraditionelle attraktioner, kan I besøge Katakomberne, hvor seks millioner kranier og knogler er opbevaret i underjordiske gange. I kan også tage en tur til Paris’ mest berømte og meget smukke kirkegård Père-Lachaise, hvor Jim Morrison, Oscar Wilde og andre kendte personer ligger begravet.

Paris_love locks_pont des arts

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning