fra kr. 2889

Der er mange fordele ved at rejse til sydlige destinationer i september eller oktober. Der er knap så mange turister, ofte er rejsens pris lavere, og sidst men ikke mindst, så er temperaturerne mildere.

Men denne ferie til Mallorca i september eller oktober bor I i det indbydende lejlighedskompleks Parque Mar, der er beliggende ned til havet i udkanten af Cala d’Or. Stranden ligger i gafstand herfra.

Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det forstår man godt. En af Middelhavets perler tilbyder dig smukke kyster, naturskønne områder og solrige timer. En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

Rejs til Mallorca i september eller oktober

Rejsen til Mallorca finder I på Sunweb.dk.

I bor i pæne lejligheder, hvor de største har plads til 6 personer. Lejlighederne ligger i lave, lyse bygninger, og alle er indrettet med balkon og tekøkken. Parque Mar ligger i en grøn have, og her hersker en dejlig atmosfære. Her er to poolområder med swimmingpools, børnepools og solterrasser med god plads. Der er desuden også en restaurant, og I kan tilkøbe morgenmad og halvpension.

maloofnakd

 

 

 

deal-screenshot

mallorc asnjaf
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning