fra kr. 225

Wow! Intet mindre. Dette luksusresort, KC Resort & Over Water Villas, på Koh Samui er i verdensklasse. Jeg mener: se lige de billeder?! Hvem ville ikke gerne tilbringe en uges ferie i disse omgivelser. Jeg ville i hvert fald ikke sige nej 😉

Koh Samui tilbyder lidt af det hele: Kilometerlange strande, sol, gode dykkemuligheder, restauranter og et festligt forlystelseliv. Der er altså både plads til afslapning og aktiviteter her.

KC Resort & Over Water Villas ligger blot 5 minutters kørsel fra det livlige centrum af Chaweng Beach og tilbyder indkvartering med eget spabad og balkon med udsigt over de nærliggende øer samt Chaweng Bay. Værelserne har både opholdsområde samt eget badeværelse med regnbruser. De er indrettet med fladskærms-tv og minibar. Nogle af værelserne er bygget over vandet og har glasgulv.

Gæsterne kan slappe af i infinity-poolen med saltvand eller prøve aqua-aerobics og yoga. Her bliver også tilbudt aktiviteter såsom madlavning og maling. Hotellet råder over et fitnesscenter samt en tagterrasse med kikkerter og liggestole. Gæsterne er også velkomne til at benytte faciliteterne på KC Beach Club, herunder strandbaren og swimmingpoolen ud til havet.

Luksusresort på Koh Samui

Det er på Trivago, at du kan booke dette luksusresort. Jeg har fundet en pris i november: 674,- pr. nat i værelse med plads til op til 3 personer. Dvs. 225,- pr. person. nat! Men der er mange andre ledige datoer, og prisen varierer, så prøv jer frem 😉

koh samui 1

 

 

 

deal-screenshot

trivago screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning