fra kr. 737

Amsterdam er en skøn storby, der lokker med sin dejlige atmosfære og hyggelige gader. Selvom Amsterdam er lille i forhold til andre europæiske storbyer som Paris eller Rom, så mangler den bestemt ikke noget, når det kommer til seværdigheder – Amsterdam emmer af kultur, kunst, historie, arkitektur, mad og selvfølgelig alle de smukke kanaler!

Når man besøger Amsterdam er et besøg i Anne Franks Hus et must. Det er virkelig en fantastisk og på samme tid skræmmende oplevelse og indblik i Europas historie. Jeg vil også anbefale et besøg på Rijksmuseum, hvor I kan opleve Amsterdams kunst, kultur og historie, og selvfølgelig er en kanalrundfart et must i Amsterdam.

Skøn storbyferie i Amsterdam

Det er på Travelcircus.de I finder denne kør-selv-ferie til Amsterdam. Hvis I hellere vil flyve dertil, så kan I finde flyafgange her! 

I bor på det 4-stjernede Amadi Panorama Hotel, som har en central beliggenhed og tæt på offentlige transportmuligheder. Hotellet har en moderne indretning med komfortable værelser. Jeres værelse er et Superior dobbeltværelse, som har en lys indretning. Værelset har eget badeværelse, opholdsstue, tv, mini-bar og Nespresso kaffemaskine.

Min. 2 nætter på det 4-stjernede Amadi Panorama Hotel inkl. morgenmad, sen check-ud og cityguide

deal-screenshot

amadisnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning