fra kr. 7889

Okay okay, jeg ved det godt. Denne ferie er ikke heeeelt billig. Men da jeg så de skønne billeder fra Hotel Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort, så ville jeg ikke snyde jer for dem.

Hotel Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort er et eksklusivt voksenhotel ved Rhodos’ smukkeste by, Lindos. En ferie her er en ferie, hvor tosomheden er i fokus, og I kan nyde hinandens selskab i imponerende omgivelser. Hotellet ligger helt ned til sandstranden, og fra det skønne poolområde med flere swimmingpools, herunder “infinity” pool, kan I nyde en formidabel udsigt over bugten og havet.

Rhodos kan  se frem til seværdigheder som Sommerfugledalen, som – navnet antyder – er fyldt med smukke sommerfugle. Naturen her er ligeledes betagende, og I behøver ikke være sommerfugle-eksperter for at nyde en tur hertil. Hotellet er placeret ved Lindos, der er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos. Det dramatiske landskab er omgivet af den postkortsmukke og mere moderne by. De snoede stræder og hvidkalkede huse præger byen, og højt oppe troner et akropolis med antikke templer. Her finder du vigtige arkæologiske punkter, men der er mange andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen.

Hvis I ikke er til guide-ture, så vil jeg anbefale jer at leje en bil og udforske øen på egen hånd.

Ferie på lækkert voksenhotel

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne rejse. Sunweb anbefaler Hotel Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort til ‘alle voksne, der gerne vil holde ferie uden børn og forkæle sig selv og hinanden i smukke omgivelser’.

Hotellets værelser og suiter er smagfuldt indrettede, og mange af dem kan vælges med havudsigt, så I kan vågne op til en fantastisk udsigt.

rhodsmkfop

 

 

 

deal-screenshot

rhodos fkjo
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning