fra kr. 4969

Sommeren er lige om hjørnet, og det er ikke for tidligt at gå i gang med at booke årets ferie. Dette All Inclusive-tilbud på 5-stjernet hotel i Bodrum, Tyrkiet, er perfekt, hvis du ønsker afslapning, sol og varme. Hvis du booker dette tilbud 42 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

I bliver indkvarteret på Royal Asarlik Beach Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor baseret på 1271 anmeldelser), der er beliggende lige ved stranden i Bodrum. Det er en skøn, stemningsfuld tyrkisk by, som I skal glæde jer til at besøge. Havnebyen, der er kendt som Tyrkiets St. Tropez, har status som den tyrkiske overklasses foretrukne ferieby. Byen byder både på hyggelige markeder, flotte sandstrande og dejlige restauranter. I kan også gå en tur langs strandpromenaden og blive imponeret over alle de lystyachter, der ligger for anker rundt om halvøen. Hvis I vil på dagsudflugt, kan I tage en færge fra Bodrum til den græske ø Kos.

I området omkring hotellet finder I et udvalg af vandsportsaktiviteter samt mange barer og restauranter. Jeres 5- stjernede hotel byder på intet mindre end tre barer og to restauranter, hvoraf den ene er placeret på terrasen på 6. sal. Se frem til den fantastiske og smukke udsigt over havet. Der tilbydes specielle retter til børn og vegetarer.

Hotellet råder over en udendørs swimmingpool, wellnessområde, hvor der tilbydes massage- og skønhedsbehandlinger mod betaling, en sauna, et fitnesslokale, dampbad og tyrkisk bad, mens personalet arrangerer forskellige aktiviteter og underholdning for både børn og voksne.

All Inclusive solferie på 5-stjernet hotel i den tyrkiske kystby Bodrum

All Inclusive, sol og afslapning. Det lyder slet ikke så dumt, vel? Skynd jer ind på Travelbird.dk, hvor I finder tilbuddet.

Hotellets lyse og moderne værelser er udstyret med TV, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der altan med udsigt over havet eller haven. Vælg mellem et standardværelse med plads til 2 voksne og 1 barn eller et familieværelse med plads til 2 voksne og 2 børn.

bodrum

 

 

 

 

deal-screenshot

bodrum ny
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning