fra kr. 5996

Er du typen der rejser spontant, fordi det kan give billigere rejser? Så har du ventet til det rette øjeblik! I morgen, den 16. marts, går turen til La Palma, den kanariske ø, fra Billund lufthavn. Destinationen bliver det firestjernet resort-hotel, La Palma Princess, ved Fuencaliente. Her venter en uge med all inclusive, 25 grader og solskin på dig og en rejsemakker.

Jeg har nemlig fundet dette afbudstilbud på Bravotours, gældende for to personer. Vær dog opmærksom på, at fly og hotel bookes seperat. Prisen er fra 5.996,- per person, hvis I er to, der rejser sammen.

Afbudsrejse til La Palma med all inclusive

Dette kæmpe store resort, består faktisk af to hoteller. Men det er kun til din fordel. For så er der endnu flere faciliteter at benytte sig af. Udover kæmpe poolområde, med flere seperate pools, også en børnepool, så er det muligt at dyrke diverse former for sports. Beachvolley, tennis, fitness og meget, meget mere. Også spa og wellness.

Og så er opholdet jo med all inclusive. Det vil sige, morgenmad fra klokken 7:30, brunch fra klokken 9:00, frokost fra kl 12:30 og aftensmad fra klokken 18:30. Derudover er der løbende snacks, kolde og varme samt diverse drikkevarer.

Nu er der vist bare tilbage at ønsker jer en god ferie, I er formentligt allerede ved at pakke tasken.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning