allgemein

Allgemein

Vintersol på Tenerife

7 dages vintersol på Tenerife på lækkert 5-stjernet hotel lige ved stranden i Playa de Las Americas, inkl. fly tur-retur, transfer og morgenmad

Den livlige ferieby Playa de Las Américas ligger på den sydlige del af Tenerife, mellem Los Cristianos og Costa Adeje.

Surprise-rejse til 3 spændende destinationer!

3 timer med 3 gode tilbud på supriserejser!

Så blev det endelig december, og det skal jo fejres! Derfor blev jeg også glad, da jeg så denne tidlige julegave fra Norwegian. Flyselskabet åbner op for 3 timer med 3 overraskelses tilbud fra bare 129,- for en enkeltbillet. Hvor turen går hen, ved jeg ikke! Men mon ikke det kunne være noget med en […]

All inclusive familieferie i Sunny Beach

Populært firestjernet hotel direkte ud til vandet og med eget vandland

Sommerferien går til Bulgarien. Det er billigt, der er solgaranti og her er noget for både store og små. Sport, wellness og masser af vandaktiviteter

Solferie i badebyen Benidorm

5 til 14 dage med halvpension i byen på den spanske østkyst

Tag afsted fra januar til august på denne lækre ferie, hvor du får halvpension på dette trestjernet hotel. Børn er mere end velkomne

Bo i safaritelt i Tropical Islands - nu halv pris!

2 eller 3 dage i det enorme vandland Tropical Islands i Nordtyskland inkl. ophold i safaritelt, adgang til børneklubben og morgenmad

er er der den perfekte deal til børnefamilier. Nå ja, og barnlige sjæle generelt - Bo i safaritelt i Tropical Islands! Nu til halv pris!

Vinterferie eller forårstur til Tenerife

All inclusive lejlighedshotel tæt på strand og by ved Costa Adeje

Turen går til Tenerife! I gå afstand til centrum af Costa Adeje og stranden ligger dette lejlighedshotel, Villa de Adeje, hvor I kan nyde komforten af en all inclusive ferie til vinter eller foråret i 7 – 9 dage. Det er Sunweb som arrangerer rejsen, hvor flyet fra København og lufthavnstransferen også er inklusiv i […]

Luksusresort på Koh Samui

Bo på luksusresort i fantastiske omgivelser

Luksusresort på Koh Samui: Øen tilbyder lidt af det hele: Kilometerlange strande, sol, gode dykkemuligheder, restauranter og et festligt forlystelseliv.

Ferie på Costa Brava

7, 10 eller 14 nætter i egen lejlighed inkl. fly tur/retur

Tag familien med på sommerferie til lune Costa Brava, hvor I kan nyde dejlig solskin, sandstrande og hygge. 7, 10 eller 14 nætter inkl. fly og lufthavnstransfer.

Oplev de store julemarkeder i Oslo

Bo centralt og 2 nætter i hovedstaden på et moderne trestjernet hotel

Er du på jagt efter julestemningen? Vores kære naboland mod nord kan hjælpe dig. Fra midten af november bliver den norske hovedstad Oslo omdannet til et julelandskab.

Forlænget weekend i sommerhus

Torsdag til søndag i sommerhus med plads til alle vennerne og familien

En forlænget weekend i sommerhus i Danmark med de bedste venner? Eller måske med plads til hele familien? Klik videre og se de mange muligheder.

Juleferie i sommerhus

3 sommerhuse i Danmark, hvor I kan holde juleferie

Sommerhus hænger ikke lige sammen med ordet jul. Men hvad med en juleferie i sommerhus, hvor der er plads og tid til at komme i den rigtige julestemning?

Storbyferie i Paris

2 nætter på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad og fly

Brug for en afslappende weekend eller en romantisk kærestetur? Denne storbyferie i Paris er i så fald det perfekte valg.

Kør-selv-ferie til Amsterdam

Min. 2 nætter på det 4-stjernede Amadi Panorama Hotel inkl. morgenmad, sen check-ud og cityguide

Amsterdam er en skøn storby, der lokker med sin dejlige atmosfære og hyggelige gader.

All Inclusive ferie på Costa del Sol

7, 9 eller 14 overnatninger på 4-stjernet hotel med All Inclusive og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Med denne skønneAll Inclusive ferie kommer I til La Cala de Mijas ved Costa del Sol, der er en tidligere fiskerby. Med sit dejlige klima og godt 300 solskinsdage om året er det en populær turistdestination.

Rejs til Mallorca i september eller oktober

7 eller 10 dage i indbydende lejlighedskompleks i smukke omgivelser ned til havet i udkanten af Cala d'Or

Rejs til Mallorca i september eller oktober og bo I i det indbydende lejlighedskompleks Parque Mar, der er beliggende ned til havet i udkanten af Cala d'Or.

Ferie på lækkert voksenhotel ved Rhodos' smukkeste by, Lindos

6 dage på voksenhotel på Rhodos inkl. halvpension og fly tur-retur fra København og lufthavnstransfer

Denne ferie er ikke heeeelt billig, men Hotel Aqua Grand Exclusive Deluxe Resort er også et eksklusivt voksenhotel ved Rhodos' smukkeste by, Lindos. En ferie her er en ferie, hvor tosomheden er i fokus.

All Inclusive solferie på 5-stjernet hotel i kystbyen Bodrum

7 overnatninger på 5-stjernet hotel, All Inclusive, lufthavnstransport, fly tur-retur fra København og indchecket bagage

Sommeren er lige om hjørnet, og det er ikke for tidligt at gå i gang med at booke årets ferie. Dette All Inclusive-tilbud på 5-stjernet hotel i Bodrum, Tyrkiet, er perfekt, hvis du ønsker afslapning, sol og varme.

Singlerejser til sydens sol fra 1998,-

Du kan også finde gode tilbud hvis du vil afsted alene på ferien

Hvis sommerferien skal foregå alene kan det være svært at finde et godt tilbud. Men her er mulighed for singlerejser til sydens sol for rigtig gode priser!

København til New York tur/retur billigt

For lidt over 2000 kroner kommer du til The Big Apple og hjem igen!

Overjer du en tur fra København til New York, fordi New York virkelig er et mytisk sted for dig? Stedet hvor talrige film, serier og musikvideoer har fundet sted, og påvirket dit forhold til USAs største by? Så er det da bare med at komme afsted, til stedet både Frank Sinatra og Jay Z skriver sange om. Til Empire […]

Vinter i Puerto Rico

Der er billige flybilletter til San Juan i december

Så er der billige flybilletter til en vinter i Puerto Rico! Den caribiske ø er fyldt med skøn natur og dejligt vejr, perfekt til vinterferie!